neděle 28. prosince 2014

středa 24. prosince 2014

Merry Christmas

  Krásné Vánoce všem a do nového roku spoustu kouzelných chvil 
  Merry Christmas and many magical moments in new year   

Po dlouhé nemoci je mi už lépe a začínám odpovídat na maily a realizovat vše, co jsem měla na prosinec v plánu. Brzy představím spoustu novinek! (^_^) Prodejna v Olomouci bude otevřena tuto sobotu 27.12. na rezervaci, a pak od příštího roku bude už fungovat normálně - otevřeno vždy v pátek (normálně), a v soboty (na rezervace).

After a long illness I finally can work again! I will reply all emails soon and work on planned projects. Many news coming soon! (^_^) The shop in Olomouc will be open this Saturday 27th December upon reservation, and in 2015 it will be open as usual - Fridays (normal) and Saturdays (reservation).

úterý 9. prosince 2014

Dočasně zavřeno.

Je mi velmi líto, že zrovna v předvánoční dobu musím butik uzavřít - ale jsem nemocná a musím se doma léčit. A bohužel bydlím v jiném městě, než-li je Olomouc, takže se do butiku ani na chvíli nedostanu. Ještě jsou tam nevybalené tašky po výletu do Prahy a neuklizeno. Z tohoto důvodu ani nemohu požádat nikoho druhého, aby tam v pátek a v sobotu zaskočil - nejprv se totiž celá prodejna musí znovu uspořádat a uklidit, což je náročný úkol, který nemohu svěřit cizí osobě.

Vánoční Lolita sraz v Olomouci v sobotu 13.12. proběhne dle plánů, včetně módní přehlídky a výstavu obrazů od Jessie Loarn (MarMari). Rozdám úkoly přátelům, tak snad vše zvládnou (^_^) Avšak ani v sobotu nebude návštěva Porcelain Doll možná - ale pokud má někdo u mne domluvené předání objednaných věcí, balíček pro něj bude připraven (^_-)

Prodejna Porcelain Doll by měla být znovu otevřena pravděpodobně v pátek 19.12. (edit: nakonec bude otevřeno až 27.12.) . Vánoční otaku sraz ve Zlíně 20.12., kam plánujeme jet s prodejním stánkem, snad také proběhne dle plánů. Pojedeme tam s Dra-Gonem a máme připraveno pár přednášek (^_-) Romantické mangy o staré Evropě (od Pierrette) a Kresba - workshop (od Dra-Gon). Budeme rádi, když se na nás přijdete podívat (^_-) (edit: na srazu ve Zlíně budeme a přednášky budou, ale prodejní stánek nebude.)

Ještě jednou se všem omlouvám za komplikace, a je mi moc líto, že se s Vámi na vánočním srazu neuvidím.

Pierrette

PS: Tady posílám alespoň pár fotek z nových kolekcí, které budou k zakoupení začátkem roku (^_-)





I am very sorry that I have to close the shop before Christmas. I am ill and I must stay at home. Unfortunately I live in another city (not in Olomouc) so I cannot travel to the shop now. Christmas Lolita Meetup in Olomouc will go as planned, my friends will take care of it. The shop in Olomouc shall be opened again at 27th December. Above are few photos of skirts from the newest collection, which will be for sale in the beginning of January (^_-)