úterý 25. září 2018

Video: Porcelain Doll Lolita Shop in Czech Republic

Reportáž z Porcelain Doll butiku od youtuberky FluffyKawaiiJo - určitě koukněte i na její ostatní videa, má spoustu zajímavých rozhovorů i reportáže z lolita akcí a přehlídek ;-)

A video report of the boutique from a youtuber FlufyKawaiiJo - definitely look at her channel, she has a lot of interesting interviews and reports from lolita events and fashion shows ;-)


1 komentář:

  1. Když tak nad tím videem přemýšlím, začínám mít pocit, že by nebylo od věci občas prostě jen natočit takovou krátkou prohlídku toho obchodu, možná by to bylo lepší než fotit jednotlivé věci. Připadá mi to takové přirozené, zábavné, neunavuje to...a přitom se člověk během chvíle dozví, co je v obchodě nového. Opravdu se mi to líbí.

    Jediné, co bych videu vytkla, je fakt, že se s tou kamerou pohybuje příliš blízko věcem, které natáčí. Má prostě něco s fixní ohniskovou vzdáleností a je otázka, zda to při rozměrech těch prostorů šlo udělat nějak výrazně jinak. Je to vlog na youtube...kdyby takhle pracovali profesionálove z ČT, tak si tam mohou gratulovat...

    OdpovědětVymazat