pondělí 20. dubna 2015

Démon z East Endu

Dnes mám pro vás tip na steampunkovou knihu z prostředí viktoriánské Anglie, která nedávno vyšla u nakladatelství Brokilon. Autorkou knihy je Petra Slováková.
---
Démon z East Endu
Velká Británie je vržena do víru průmyslové revoluce. Ulicemi se pohybují rozličné párou poháněné stroje šílených vědců, ale také věci mnohem temnější – nadpřirozené bytosti. A právě s nimi bojují sourozenci Kelbyovi – vyšetřovatelé ve službách královny Viktorie. Po zdárném dokončení jednoho případu se před nimi otevírá nový – ještě složitější. Ve čtvrtích viktoriánského velkoměsta jsou totiž pověřeni vyšetřováním podivných úmrtí, která na první pohled nemají motiv ani spojitost. Hrdinové se potýkají jak s dvorskými intrikami, zákeřnými vynálezy a nadpřirozenými jevy, tak s vlastními problémy a minulostí. V temných uličkách odhalují tajná spiknutí i hranice svých možností... První díl cyklu samostatných románů.
---
Trailer z dílny Dark Vision studio:
 

Záznam ze křtu knihy v knihkupectví Fantasya:
 

(English summary: introdution of a new steampunk and victorian book from czech author Petra Slováková. Sorry, the book is in czech language only.)

Žádné komentáře:

Okomentovat